maanantai 26. toukokuuta 2014

6.-luokkalaisten nuorten palaute opinnäytetyöproduktiostamme eli koulupäivien liikunnallistamisesta.

 

Toiminnallisia kertoja 6.-luokkalaisten kanssa kertyi yhteensä yhdeksän ja viimeisen kerran tarkoituksena oli kerätä palautetta, sekä päättää toiminta virallisesti. Oppilaiden toiveesta näytimme kuvia ja videoita koko produktin ajalta. Tämän jälkeen oppilaat saivat antaa meille kirjallista palautetta pienryhmissä, joissa olivat toimintaa suunnitelleet ja toteuttaneet.


Palautteet 6. -luokkalaisilta olivat hyvin myönteisiä. Oppilaat, sekä luokan opettaja vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä toimintaan, jonka parissa olimme yhdessä työskennelleet pitkin kevättä.

6. -luokkalaisten palautteista nousi esille positiivinen yleisilme ja yhdessä liikkuminen.

 

"Hyviä pelejä ja leikkejä, joissa liikuttiin paljon." 

Toiminnallisuus ja sen erilaisuus nousi myös hyvin esille. 

"Oli kivaa kun oli erilaista toimintaa ja ne oli hauskoja."

"Liikunnallista, toiminnallista, kivaa ja hyvin suunniteltua."


Saimme myös ohjaajina palautetta siitä, että olimme antaneet hyviä ehdotuksia ja neuvoja produktion aikana. Meidän toivottiin tulevan järjestämään toimintaa koululle uudestaan.

Produktio on antanut oppilaille hyvät mahdollisuudet saada uusia myönteisiä kokemuksia, koska he ovat päässeet ottamaan vastuuta uudella tavalla toiminnan järjestämisestä sen suunnittelun ja toteuttamisen kautta. Palautteiden pohjalta näitä myönteisiä kokemuksia on saatu toiminnan ollessa kivaa, erilaista ja viihdyttävää. Toivottavasti näistä kokemuksista on oppilaille myös tulevaisuudessa hyötyä. 



Säilyttäkää jatkossakin postiivinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne. 

Teidän kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä!


Hyvää kesälomaa koko 6. luokalle ja tsemppiä yläasteelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti