torstai 15. toukokuuta 2014

6.-luokkalaisten nuorten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa toimintaa koulupäivän aikana Ahtilan koulussa Lahdessa.

 

Erään tyttöryhmän ideana oli järjestää Ahtialan koulun Talent kilpailu. Kilpailuun sai osallistua ala-asteen oppilaat, niin että jokaiselta luokalta sai olla korkeintaan yksi esitys. 

 


 

Tytöt hoitivat kokonaisen tapahtuman järjestämisen aivan itse, siten että heillä oli käytössään meidän apumme jokaisella suunnittelu- ja tapaamiskerralla, opettajan apu tarvittaessa, sekä itse tapahtumassa musiikinopettajan asiantuntemus ja tuki teknisistä laitteista. Laitteiden käytöstä vastaattiin kuitenkin itse.

 

 

 

Tytöt mainostivat toimintaa koulussa, tekivät Talent-kilpailuun tarvittavat materiaalit, esityksiin tarvittavan soittolistan ja sopivat yhteisestä pukeutumiskoodista ja käytännön järjestelyistä, kuten kuka toimii tuomarina, kuka ohjaa kilpailijat lavalle ja rauhoittelee pieniä esiintyjiä. Jokaisella oli tärkeä rooli tapahtumassa sen onnistumisen kannalta.

Tytöt tarvitsivat vain rohkaisua ja pieniä vinkkejä, sekä apua palkintojen hankinnassa.





Tytöt onnistuivat mielestään hyvin toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Suurin osa koko koulun oppilaista tuli katsomaan Talent Ahtialaa ja loistavan mainostamisen ansiosta saatiin houkuteltua katsomoon myös ylä-asteen oppilaita, vaikka kilpailu olikin suunnattu ala-aste ikäisille. Edes tekniset ongelmat eivät pysäyttäneet tyttöjä ja kuulimme myös Talent tuomareiden taholta hienoa laulantaa, sillä aikaa kun teknisiä oneglmia korjattiin.




Loistavaa työtä tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti